Бившият шеф на фенклуба на ЦСКА Димитър Ангелов-Дучето обяви, че държавата помага по всякакъв начин на "червените" и прави всичко в подкрепа на "Левски".

„Няма по-нормално нещо за един политик от това да иска да направи всички българи щастливи. Не може за едни да бъдеш майка, за други мащеха. Нашите опоненти от Подуене имат всичко, ние нямаме нищо. Те имат един, два, три, четири спонсора, ние нямаме нито един”, пресметна Дучето в ефира на „Канал 3”.

Според него вината за съдбата на ЦСКА се поделя между държавата и „Титан”. Той изрази недоумение защо Димитър Борисов беше на протеста в подкрепа на Бойко Борисов и също заяви подкрепа за него.

"Премиерът (б.р. - в оставка Бойко Борисов) каза на „Титан” да изберат дали ще чистят или ще управляват ЦСКА. Те се справят добре с чистенето, но не и с управляването на ЦСКА. Нормално е сега хората да не вярват на „Титан”. Аз не видях друг собственик на друг футболен клуб на площада. Хем ЦСКА няма спонсор, хем никой не помага на ЦСКА, но двамата господа (б.р. - Димитър Борисов и Иво Иванов) са там. Хем казва аз съм тук като гражданин, хем аз съм собственик на ЦСКА (за Димитър Борисов)”, посочи Дучето.

"2009 година бях убеден, че от Александър Томов по-лошо няма да има. Вярвах, че с ГЕРБ и „Титан” идва добро бъдеще за ЦСКА. Надявах се, че фирма „Титан” ще разполага с повече пари и респективно ЦСКА ще има повече пари”, констатира тъжно Димитър Ангелов.