Шефът на Централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов говори пред БЛИЦ след нечуваните екшъни на мача с “Левски”, завършил 3:1 за "армейците". Цялата агитка на “червените” беше изтласкана от полицаите и изкарана извън стадиона по време на двубоя. Настъпи страховито меле, проля се доста кръв, като на този етап броят на ранените и арестуваните остава неизвестен.
 
“Наш запалянко е в болница в опасност за живота. Положението му е критично. Признавам, че има виновни сред нашите фенове. Но, обяснете ми, моля ви, защо освен тези петдесетина души трябваше да страдат стотици други – сред тях имаше жени и деца. Пичка му лелина, защо ги биха и тях с палки. Защо ги млатиха толкова жестоко, толкова зверски”, добави афектираният шеф на “червените” фенове.
 
Не можахме да се порадваме на победата. Не ни позволиха. Наели сме адвокати, които след малко ще бъдат в Пето РПУ. Ще заведем дело срещу тези, които нарушиха законите на България. Нека пред съда да застанат и виновните фенове на ЦСКА, но и другите – хора с униформи и палки в ръце. Има доста ранени и арестувани. Колко са като бройка – попитайте МВР. Попитайте ги и дали има ранени полицаи. Аз се моля момчето, което е с опасност за живота, да оцелее!”, каза още Дучето.
 
“Набутаха ни 3500 души в клетка за 2900 човека. Знаете ли с какво бяха намазани местата в сектора, където по принцип стоят демонтираните за мача седалки. С грес и с лайна! С говежди лайна! Това е дело на някакви “сини” гадове! Сто процента съм сигурен, че имаше внедрени провокатори при нас. Отново признавам вината на част от нашите фенове, но сред тези близо 3500 души присъстваха и хора, чиято задача не беше да подкрепят отбора. Настояваме за среща с министър Цветан Цветанов. Колкото по-бързо се видим, толкова по-добре. През 1984 година едно момче, мисля, че Здравко се казваше, загина стъпкан от запалянковци на мача ЦСКА – Монако. Тогава милиционерите не си свършиха работата с организацията и с охраната. Сега няма вече милиционери, но има полицаи”, завърши Дучето.