Председателят на централния фенклуб на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето е претърпял автомобилна катастрофа в събота следобед. Инцидентът се случил на 30-ина километра преди Видин. Привърженик №1 на “червените” и негови приятели пътували, за да открият поредния фенклуб в село Гомотарци.

“Шофирахме по републикански път със съобразена скорост. Една баба обаче се появи изневиделица и се ударихме. Нямаме никакви наранявания, всичко е наред. Колата ни е разкрасена, не е сериозно, но нямаше как да продължим. Дойдоха полицаи, съставиха протоколи, след което с пътна помощ откарахме нашия автомобил. Закъсняхме с около 2 часа за откриването на фенклуба, но момчетата ни разбраха и изчакаха”, заяви Дучето пред БЛИЦ.

На откриването на фенклуба в село Гомотарци са присъствали приятели на Димитър Ангелов от фен-фракцията на ЦСКА (Москва) - “Ярославка”, както и представител на феновете на Динамо (Москва).

“В момента пътуваме към Търговище, за да подкрепим ЦСКА срещу Светкавица. Сутринта изпратих влака, няма никакви проблеми”, допълни шефът на фенклуба на “армейците”./БЛИЦ