Левски ще играе със специален екип в днешния домакински мач срещу Арда. Двубоят от десетия кръг на efbet Лига започва в 18:45 часа на „Герена“.

„Сините“ са официален партньор на филма „Гунди – Легенда за любовта“, който съвсем скоро ще тръгне по киноекраните в страната.

Логото на лентата ще бъде поставена на ръкавите на екипите на Левски за днешния мач и така духът на Георги Аспарухов ще е още по-близо до играчите.

„Духът на Гунди с чест ни води, да сбъднем "сините" мечти"! Този текст от популярна "синя" песен сякаш описва как се чувстваме всички - и фенове, и футболисти на стадион "Георги Аспарухов". На днешния мач с Арда духът на Гунди ще е още по-близо до играчите от обикновено. Левски е официален партньор на филма "Гунди - Легенда за любовта" и като такъв ще превърне екипите за мача с Арда в уникални и неповторими. Емблемата на клуба и логото на филма - заедно на един екип! Това не е просто маркетинг, защото е ясно, че всички чакаме филма с нетърпение. Това е следване ценностите на нашата легенда - да бъдем добри, да бъдем джентълмени, да си помагаме. Уникалните екипи ще бъдат използвани с благотворителна цел, а подробности ще научите в утрешния ден. Дотогава - всички на "Герена". Слънце грее, дъжд вали, Левски пак ще победи!“, обявиха от Левски.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт