Треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез коментира загубата на тима си с 1:2 от Арда в мач от 33 кръг на втората група на efbet Лига. Той призна, че отборът му не се възползвал от шансовете си и в крайна сметка сам се е победил.

„Не успяхме да използваме добрите си възможности през първото полувреме. В крайна сметка сами се победихме, а Арда показа, че е добър отбор и може да печели. Очертава се интересна борба в групата. Всички все още имате шансове за седмата позиция. Ще бъде много интересно“, заяви Керкез.

Сега трябва бързо да забравим тази загуба, защото предстои най-важният мач през сезона за нас. Финалът за Купата на България е специален двубой. Играем срещу най-добрия отбор в първенството през последните 13 години. Всичко може да се случи в един двубой. Показахме през сезон, че можем да играем добре срещу всеки един отбор. Ако имаме един или два шанса, задължително трябва да отбележим, защото знаем, че Лудогорец има много класа. Ще имаме солидна подкрепа от феновете и трябва да дадем всичко от себе си", допълни треньорът на Ботев (Пловдив).