Треньорът на Арда Николай Киров коментира домакинската победа на тима си с 2:1 над Ботев (Пловдив) след обрат. Той наблегна на факта, че отборът му е направил грешки в защита, но беше доволен от показания характер от отбора. Белия отчете, че битката за седмото място ще се решава в последния момент.

"Получи се доста динамичен мач със ситуации пред двете врати. Важно е да не допускаме елементарни грешки, при една такава Ботев поведе. През втората част на няколко ситуации нашият вратар и донякъде късметът ни оставиха в двубоя. Съумяхме да обърнем резултата, което е добре най-вече за увереността на футболистите“, заяви Киров.

„Решаващи са грешките, именно затова говорим преди мачовете - за концентрация и да не улесняваме противника. Показахме характер, добро включване на смените, които предприехме. Сега най-важното е да мислим за следващия двубой. Напрежението ще се покачва, първо трябва да устоим на него и да се подготвим за следващия ни мач. Шансовете за седмото място са по-големи, но казах, че силите са изравнени в тази група и всичко ще се решава в последния момент", допълни треньорът на Арда.