Бившият шеф в ЦСКА Драголюб Симонович нападна ръководството на Лудогорец и сравни президента на клуба Кирил Домусчиев с покойния либийски лидер Муамар Кадафи. Сърбинът, който има колонка в “Тема Спорт”, използва подобни сравнения за треньора Ивайло Петев и футболистите на шампионите.

„Треньорът с три купи за 2012 година благодари на собственика, че е подсигурил прякото предаване на мача с Легия Варшава!!! Същият собственик за първи път видя, че съдията си е тръгнал след мача като проститутка (тук се извинявам на „червените фенери“, че ги сравнявам с „хората в черно), а журналистите, които бяха на гости в Испания, след проверката с Легия написаха заглавия: „На това му се вика да заколиш Лудогорец!“, „Тежки последствия за вратаря на шампионите след зверски удар“, „Чворович в болница“ и т.н., и т.н...По време на войната в Югославия преди двайсетина години в сравнение с подготовката на Лудогорец имаше по-малко „кръв“, стонове и вопли.

Майтапът си е майтап, бъзикът си е бъзик, но наистина в последните петнайсетина дни един футболен бос заприлича на Кадафи, прогонен от либийски революционери, един треньор заприлича на Че Гевара, а едни добре платени футболисти бяха в ролята на невинни жертви в Сирия“, написа Дуци в материала си за всекидневника.