Главният мениджър на ЦСКА Драголюб Симонович вече не крие новината, която собствениците на клуба се опитват да запазят в тайна. Преди три дни Дуци е бил в Ловеч, където след две-три чаши уискита е съобщил, че Милен Радуканов няма да води тима.
 
“Милен е уволнен. Каквото и да се случи до края на есенния полусезон, той ще си тръгне след 1 декември. Доведохме Маурицио Тромбета. Италианецът има подписан договор, който влиза в сила през декември. Еуген Трика ще му помага, вероятно и Петре”, уточнил сърбинът.
trombetta_tolmezzo_11.jpg 
Маурицио Тромбета е роден на 29 септември 1962 година. През януари 2010 година той отново бе спряган за треньор на ЦСКА. Тогава обаче “червените” шефове предпочетоха в последния момент да назначат за наставник Йоан Андоне. Впоследствие румънецът се провали с гръм и трясък. Ето че сега настъпва часът и на Тромбета в Борисовата градина. Най-големият успех на италианеца като треньор е влизането в групите на Шампионската лига начело на румънския Клуж през есента на 2008 година.
 
Trica.jpg
Бившият нападател на ЦСКА Еуген Трика пък се е похвалил пред румънски журналисти, че със сигурност се връща на “Армията” през декември в ролята на помощник-треньор. Трика бе при Тромбета в Клуж.

“Подготвяме много интересен трансфер. Става въпрос за доста добър халф, който ще връзва играта на ЦСКА. На “червените” им липсва именно такъв футболист. Това е една от причините да не могат да играят качествено срещу по-силните отбори в българското първенство”, твърдял Трика.
 
Припомняме, че преди ден от Борисовата градина пуснаха декларация, в която застанаха твърдо зад Милен Радуканов и обявиха, че нямат никакво намерение да се разделят с него.
 
На кого в крайна сметка да вярваме – на Дуци Симонович или на декларациите, които в повечето случаи са с фалшиви нотки...