Драголюб Симонович се съблече по екип и ръководи последния етап от сутрешната тренировка на ЦСКА, съобщиха източници на БЛИЦ. Първата част от заниманието бе водено от Адалберт Зафиров. След това обаче главният мениджър пое нещата в свои ръце. По този начин паднаха всякакви съмнения кой ще командва спортно-техническия парад на “червените”.
 
Това е първа поява на Дуци на терена по екип откакто пристигна в ЦСКА. Доскоро всички на “Армията” се кълняха, че Симонович няма да се намесва в работата на треньора, че медиите и по-специално БЛИЦ лъже, пускайки измислени информации. Заредиха се декларация след декларация, а накрая се оказа, че лъжат тези, които обвиняват другите.
 
“Тренировката ни беше разделена на две части. През първата ни тренираше Зафето, а след това – Симонович. Димитър Пенев присъства на заниманието, но не беше по екип. През цялото време Пената си говореше по телефона. Даже го чухме да се смее и да се бъзика с някого”, разкри футболист на ЦСКА, пожелал да запази анонимност.
 
БЛИЦ научи още една подробност – Димитър Пенев ще определя часа на тренировките, а Дуци ще ги провежда. Пената постави нетрадиционен час за следобедното занимание – вместо в 16 то ще започне в 16,15 часа. “Нека да има малко разнообразие. Стига с тези кръгли часове”, аргументирал се Стратега.
 
Припомняме, че тренировките на ЦСКА до мача с “Левски” в петък ще бъдат закрити.