ИГРАЙТЕ БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Два тима от Серия “А” проявяват интерес към младата звезда на “Ботев” (Пловдив) Тодор Неделев, твърдят медиите от Италия. Българският национал се е превърнал в обект на интерес от страна на Рома и Фиорентина.
 
“Джалоросите” са се спрели на Неделев като вариант за заместник на Ерик Ламела, който е на път да премине в Тотнъм. Друг вариант за “вълците” е Адем Ляич от Фиорентина, а именно за негов наследник “виолетовите” гласят играча на “Ботев” (Пловдив).

Твърди се, че пловдивчани искат 6 милиона евро за национала. Според информацията българският клуб е отказал предложение от Киево, тъй като не удовлетворявало финансовите им изисквания.
 
В същото време спортният директор на Тотнъм Франко Балдини трябва да присъства на днешния мач на “канарчетата” със Славия, за да наблюдава изявите на Неделев. Англичаните са впечатлени от представянето на Неделев и почти сигурно ще го вземат в редиците си.
 
Балдини може да уточни последните детайли, преди да бъде финализирана сделката Тодор Неделев. Обсъжда се националът да бъде преотстъпен от “шпорите” в Шотландия или Испания.