Двама от основните футболисти на Левски - Джереми де Нойер и Антонио Аниете ще си тръгнат от "Георги Аспарухов" в края на сезона. Договорите на холандеца и испанеца изтичат на 30 юни и по всичко личи, че няма да бъдат подновени.

Аниете и Де Нойер не показват най-доброто от себе си от няколко месеца насам и все по-често са сменяни или са резерви. В дербито с ЦСКА (2:1) пък двамата бяха заменени на почивката.

От 19 мача като титуляр този сезон Аниете е бил заменян цели 14 пъти. Испанецът не показва формата от предишния си престой в Левски и шефовете са преценили да не му предлагат нов договор, твърдят източници на БЛИЦ СПОРТ.

Малко по-различна е ситуацията с Де Нойер. Холандецът е на 24 години и от Левски искат да вземат пари за него при евентуална продажба. Полузащитникът обаче настоял за сериозно увеличение на заплатата, за да подпише нов договор със "сините". При моментното състояние на клуба това няма как да се случи. Преговорите с него ще продължат, но на "Герена" шушукат, че Де Нойер вече се е договорил с друг клуб и по тази причина нарочно не отстъпва в исканията си за нов контракт с Левски.

Tелевизионната програма на Първа лига
Всичко за Първа лига