Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович ще тества двама нови играчи по време на днешната контрола с Миньор (Перник). Спарингът ще се играе от 17:00 часа в Самоков.

Въпросните футболисти са защитникът Крис Гомес, който е бил в дублиращия тим на ПСЖ, и левият халф-бек Луан Габриел. Двамата ще останат при „смърфовете“ и през следващата седмица. През това време Акрапович ще прецени дали някой от тях ще остане при „черно-белите“.

„Крис съм го гледал на записи и ми е хванал окото. Искам обаче да го видя и по време на тренировки. Ще добия информация и за това как се е представил по време на контролата. Бразилецът пък е такъв тип играч, от какъвто имаме нужда“, коментира треньорът на Локо (Пловдив) пред „Тема Спорт“.

Крис Гомес е истински гигант. На разпространена снимка от феновете на Локо (Пловдив) французинът е видимо по-висок от 186-сантиметровия нападател Георги Минчев. Бруно Акрапович в момента е в германия, а в началото на следваща седмица ще пристигне в България.

Луан Габриел е съотборник на бившата звезда на Лудогорец Марселиньо във втородивизионния бразилски Виктория Баия. Той е гласен за заместник на Йосип Томашевич, който беше продаден на гръцкия Атромитос.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​