Полузащитниците на ЦСКА Станислав Маламов и Александър Александров нямат търпение да свалят шините и час по-скоро да се завърнат в игра. При първия положението е по-тежко. 25-годишният Маламов е с две пукнати костици на ходилото и ще отсъства още поне месец и половина. Александров също е с шина, като се очаква да я свали следващата седмица, разбра БЛИЦ. 

Бившият играч на Миньор (Перник) също пострада при победата срещу Чепинец (Велинград) със 7:0. Дясното крило е с частично разкъсана странична връзка на коляното.

Днес "армейците" ще тренират от 18:00 часа, след което Христо Янев отново ще заведе футболистите си на лагер в хотел, намиращ се в Студентски град, както беше и преди досегашните мачове от "В" група и Купата на България. 

Срещата на ЦСКА с "Ботев" (Ихтиман) от 4-ия кръг на Югозападната "В" група е утре от 15:30 часа на стадион “Локомотив” в София. Двубоят ще бъде излъчен директно по Канал 3.

Билетите са по 10 лева за сектор "А" и 5 лева за сектор "Г". През следващата седмица “армейците” имат още два официални мача - на 2 септември (сряда) с ФК Сарая за Купата на България в Пазарджик и на 6 септември (неделя) домакинство за първенство на Велбъжд (Кюстендил).

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА