Бившите "канарчета" и настоящи футболисти на ЦСКА Тодор Тимонов и Апостол Попов били забелязани да гуляят с уиски и ароматен тютюн в пловдивска дискотека. Това се случило след шампионатната победа на "армейците" с 3:0 над Берое, когато избраниците на Любо Пенев вече се настройваха за битката с Динамо (Москва).

Тимонов и Попов разпуснали в компанията на засуканите си гаджета. Лимона се появил пред нощния клуб с гъзарското си БМВ М3, пише podtepeto. Черният баварец с тъмни стъкла влетял с мръсна газ на паркинга пред нощното заведение. От вътре лежерно се изсули короновалият се сам за Принц на Пловдив футболист, а след него изскочила и любимата му - финалистката на Мис България 2009 Таня Врачева. Двамата седнали на едно от сепарета и първото нещо, което поръчали било наргиле с ароматен ориенталски тютюн.

След минути към тях се присъединили съотборникът на Лимона от ЦСКА Апостол Попов и гаджето му. Като изпафкала дружно наргилето, компанията си викнали бутилка ирландско уиски и го пресушила геройски. Футболът естествено бил основна тема на разговор. Дори мадамите се включвали в раздухването на спортните клюки, информира още пловдивският сайт. /БЛИЦ