Двама бивши футболисти на Лудогорец искат обратно в отбора. Това разкри днес на заминаване към Турция за подготвителен лагер треньорът Георги Дерменджиев. Става въпрос за Даниел Абало и Фабио Ешпиньо, които бяха част от тима, играл с успех в групите на Шампионската лига.

"Ние правим всичко възможно, за да не изпуснем някого като свободен агент. Всички тези, които заминаха през лятото, имаха много високи претенции, а сега искат да се връщат – говоря за Дани Абало и Фабио Ешпиньо. Имаме контакти с тях от тяхна страна към нас. Дали има шанс да ги върнем? Много малко вероятно е да се случи. Те се бяха доказали в отбора и ние искахме да продължат тук, но те отидоха да се доказват другаде и не успяха", каза Дерменджиев. В момента Абало е футболист на турския Сиваспор, а Ешпиньо се подвизава в Малага.

"Терзиев в Ливърпул? Директно ви казвам – има много спекулации и в двете посоки. За момента няма нищо в клуба, всичко си е изцяло дело на пресата. Има такива възможности да се пише, че някой си като Пинто искал да идва. Ние имаме трима души на тази позиция. Може да се появи в пресата, че някой го искат и в Англия, и в Италия, но в клуба няма нищо", коментира Дерменджиев информациите, че Ливърпул се интересува от Георги Терзиев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016