Полузащитникът Мартин Райнов ще подпише договор с втородивизионния Банско, а нападателят Герасим Заков също ще подсили състава за пролетния полусезон в "Б" група. Това съобщи треньорът на отбора Александър Томаш.

"Използвах последната ни контролна среща с "Раковски" във Велинград, за да преценя окончателно за новите футболисти, които се готвиха с нас през зимата. Дошлият от Берое халф Мартин Райнов показа много добри качества в мача и със сигурност остава при нас. Същото се отнася и за нападателя Герасим Заков. За срока на договорите и за всички останали неща думата има изпълнителният директор на клуба Красимир Горанов", заяви Томаш.

"Все още няма яснота около привлечения от Пирин (Благоевград) млад футболист Георги Стоицов. До края на седмицата ще бъде изяснена и неговата съдба при нас. За повече футболисти няма да разговаряме. Селекцията при нас приключи", допълни младият специалист.

Следващата събота Банско гостува на Дунав (Русе) при подновяването на първенството в "Б" група. Воденият от Александър Томаш отбор е на 3-ото място с 20 точки, на 3 от втория Хасково. Лидерът Марек (Дупница) има 33 точки.