Изпълнителният директор на "Левски" Иво Тонев остана доволен от победата с 2:0 срещу Пирин (Гоце Делчев), което беше шести пореден успех за "сините" от началото на първенството в "А" група. Шефът сподели, че са набелязани двама нови футболисти за привличане през зимата.

"Играхме добре, но все още има неща, които трябва да изчистим, за да изглежда "Левски" така, както ни се иска на всички. Проспахме първото полувреме. Започнахме по-вяло, но след това вдигнахме оборотите. Пресирахме Пирин и победихме с 2:0, което трябваше да направим от самото начало. Не бива да подминаваме това, че Пирин (Гоце Делчев) игра с 10 човека пред вратата си", коментира Тонев.

"Няма да привличаме футболисти на всяка цена през зимата. Харесвам двама млади централни защитници от България, но не сме говорили с техните клубове. Рано е още, има време", допълни загадъчно Тонев.

"Не е приятно, че получихме глоба от УЕФА. Тези пари може да се инвестират в школата. Вече почнахме да полагаме чимовете на един от терените. Сега ще засеем тревата и на новия терен. Не е приятно да се плащат такива глоби", завърши шефът на "Левски".