Полузащитникът на ЦСКА Ивайло Чочев е в Италия, за да преговаря за личните си условия с Палермо. Новината разпространи ексклузивно БЛИЦ по-рано днес. Халфът е в Италия с агента си, за да прегледат условията, но това не означава, че ще има сделка. Френският Монако продължава да бъде опция за таланта. Клубът, в който играе Димитър Бербатов, обаче действа малко по-бавно, тъй като в момента има други приоритетни сделки.

Агенция БЛИЦ се свърза със собственика на Чавдар (Етрополе) Емил Димитров. Именно от този отбор Ивайло Чочев заигра още на 15 години, а след това премина в ЦСКА.

“Половината права не ги държи български инвеститор, каквато информация се появи, а български клуб – Чавдар Етрополе. И никога в Чавдар Етрополе не е спъвал играч заради финанси. За справка – Чочев. Имаше оферта към него за 200 хиляди евро, а ние го дадохме без пари на ЦСКА. Съгласи ли сме се на по-малка сума за клуба с единственото условие към Александър Томов да се открие специална (ескроу) сметка, по която да се преведат парите от бъдещ трансфер. Това е, за да има сигурност, че пари ще постъпят и в ЦСКА, и в Чавдар Етрополе. Другото наше условие е играчът да бъде доволен от личните си условия. Аз съм дал съгласие за трансфер, но при тези две условия”, заяви Емил Димитров пред БЛИЦ