Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки заяви, че все още е рано да се говори за цели на отбора му през новия сезон в „А” група. Днес Монтана победи Славия с 2:1 в контрола, а според Джамбазки много от дошлите на проби футболисти ще бъдат освободени.

„Имаме много момчета на проби. Утре групата ще се редуцира сериозно. Определено съм по-доволен от първото полувреме. Ние сме на 3-4 тренировки. Започнахме в началото на седмицата и още е рано да се говори. Доста момчета трябваше за четири дни да минат проби. Някои хора се заблуждават, че могат да играят в „А” група. Най-късно в понеделник следобед всичко ще бъде ясно. Ще видя на кои играчи ще се спрем. Има футболисти, с които трябва да се говори за техните договори. Ще има много движение до понеделник“, сподели Джамбазки.

„Прекалено е рано да говорим за цели. Не съм доволен от втората част, в която имаше доста брак и грешки в защита. Не се представи добре и халфовата линия, откъдето дойде проблемът, че не можехме да си развием атаките“, допълни наставникът на Монтана.