Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов коментира жребия за четвъртфиналите на купата на България, който противопостави „армейците“ на Черно море. Мачът ще се играе на „Българска армия“ в периода 4-6 април 2023 г. 65-годишният бивш страж взе отношение и по селекцията на „червените“.

„Ще се привлекат максимум 1-2 футболисти, които са качествени. Имаме много качествени играчи и е нормално само един или двама силни да дойдат. Това ще бъде. Няма още никой с прекратен договор. Като започне подготовката, ще се съобщи кои ще се освободят, кои ще бъдат новите. Не съм вътре в нещата, просто знам, че ще се вземат 1-2 футболисти, друго не мога да ви кажа“, заяви Велинов.

„Нормален жребий, щом сме вкъщи. Черно море е силен отбор, ще бъде тежко. Все пак сме ЦСКА и целта е една – шампионска титла и купата на България. След това идват европейските турнири. Доволен съм, благодарен съм от жребия. Преодолим отбор“, допълни легендарният страж.

„Отдавна не сме били на първо място. Много сме доволни от постигнатото. Това беше много важно за нас. Сега трябва да се продължава само нагоре, нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА“, коментира Георги Велинов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023