Ръководството на Царско село е взело решение да отпусне само 60 билета за гостуващата агитка на ЦСКАв предстоящия мач между двата тима. Срещата е от 10-ия кръг на efbet Лига на 3 октомври от 17:45 часа. Цената на пропуските за гостуващите фенове е 20 лева. 

“Царско село посреща ПФК ЦСКА в мач от X кръг на футболното първенство. На база Заповед № РД-01-787/02.09.2021 на Министерството на здравеопазването на стадион „Арена Царско село“ ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение.

Царско село ще предостави на ПФК ЦСКА 60 билета за сектор „Гости“ с цена 20 лева. Билетите ще бъдат разпространявани от гостуващия футболен клуб и няма да се продават в деня на срещата на касите на стадион „Арена Царско село“.

Билети за сектор „А“ на стадион „Арена Царско село“ НЯМА да се продават в деня на мача, тъй като максимално позволения капацитет на сектора е запълнен.

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват указанията за минимална дистанция помежду си и да носят предпазни маски през цялото време докато се намират на територията на спортното съоръжение”, написаха от Царско село.

Efbet Лига - сезон 2021/2022