Очакванията за грандиозен протест на феновете на ЦСКА пред сградата на БФС не се оправдаха. С плакати "Справедливост за ЦСКА", "БФС - расисти", "БФС = Български фризьорски салон", "Лучев, Кучев и сие вън от БФС", "Оставка" и "Мафия, мафия" привържениците на "армейците" изразиха негодуванието си от управлението на Борислав Михайлов и сие.

Запалянковците започнаха да се събират в 16:30 часа, но активният протест с песни и скандирания стартира около 17 часа.

Очакванията за около 1000 цесекари пред сградата на футболната ни централа не се оправдаха и на улица "Цар Иван Асен ІІ" №26 се събраха едва стотина ултраси.

Органите на реда се бяха подготвили с позиционирането на достатъчно полицаи, за да се грижат за реда и сигурността около сградата на БФС, където обаче го нямаше Борислав Михайлов, който се уплаши и по-рано през деня напусна работното си място, за да избегне срещата си с привържениците.

Запалянковците се държаха мирно, без да създават проблеми на органите на реда.

Още преди дни феновете на ЦСКА започнаха да се организират за протеста срещу управата на БФС заради решенията на футболния съюз по случаите "Присо", "Анисе", както и този с уличените в употреба на допинг футболисти Тодор Янчев, Костадин Стоянов и Румен Трифонов.

След като изразиха негодуванието си пред футболната ни централа, привържениците се отправиха към стадион "Българка армия" за мача със Светкавица, който е от 20:00 часа.

3_11.jpg

2_5.jpg

2_6.jpg