Президентът на БФС Борислав Михайлов очевидно е уплашен от подготвяния протест от феновете на ЦСКА и не смее да се застои на работното си място, разбра БЛИЦ.

След 16:30 часа се очаква привържениците на "червените" да започнат да се събират в градинката пред футболната централа, където ще останат до към 19:30 часа. След това тълпата ще се отправи към стадион "Българска армия" за мача с аутсайдера Светкавица (Търговище), който стартира в 20:00 часа.

Феновете на ЦСКА ще изразят недоволството си срещу ръководството на БФС и отношението към клуба напоследък. Очаква се пред сградата на футболната централа на улица "Цар Иван Асен ІІ" №26 да се съберат поне 1000 ултраси, които обещават да протестират само със законови средства, но много скоро ще разберем дали наистина ще спазят обещанието си.

БЛИЦ разбра, че по обяд Борислав Михайлов за малко се е явил на работното си място, но още около 14 часа е напуснал сградата на БФС. Същото преди 16 часа ще направят и останалите служители, които логично също като него се притесняват от атаката на разгневените фенове на ЦСКА.