Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Екшън сцени се разиграха на "Армията" след загубата на Локомотив (София) с 0:1 от Пирин (Гоце Делчев). Бесните фенове на "железничарите" нападнаха Георги Марков, изразявайки по краен начин недоволството си от срамното поражение, което още повече постави под въпрос оцеляването на любимия им тим в "А" група. Селекцията на Емил Велев остава под чертата, заемайки 13-ото място с 25 точки, на 2 от първия, който е на спасителния бряг - "Ботев" (Враца). До края "железничарите" имат тежки мачове с Черноморец в Бургас, гостуване на Литекс в Ловеч и домакинство в последния кръг на ЦСКА.

Афектирани от днешната загуба фенове на Локо (Сф) опитаха да шамаросват директора Георги Марков, който бе на трибуните на стадион "Българска армия". Клубният шеф бе и замерян с различни предмети, дори го удариха с яйце, а след края на двубоя шефът бе засипан с плюнки, като трябва да благодари на полицаите, че го спасиха от разбеснелите се привърженици. Единствено намесата на униформените служители предотврати по-сериозни последици.

Шефът в Локо (Сф) изчака успокояването на агитката и разотиването й преди да си тръгне от стадиона. "Железничарите" домакинстваха днес на "Армията", тъй като на клубното им съоръжение в "Надежда" предстои концерт на "Депеш Мод".

Извън стадиона на ЦСКА фенове на Локомотив изпратиха автобуса на Пирин (Гоце Делчев) с аплодисменти.

Както по време на двубоя, така и след него бесните ултраси на "железничарите" не спряха да отправят обидни скандирания по адрес на боса Николай Гигов.

Георги Марков пък изрази оптимизъм, че все пак Локо (Сф) ще се спаси от изпадане.

"Със страх футбол не се играе, само с приказки и със самочувствие. Ще се борим до края, става по-тежко. Гледаме напред, няма да се връщаме назад", коментира Марков след загубата.

"Феновете са прави. Виждате футболистите какво играят, всичко им е наред. Не могат да бият Гоце Делчев. Вместо да излязат със самочувствие и да победят, да забавляват публиката, те се страхуват. Не знам на какво се дължи това. Има още три мача, ще се борим, не се предаваме. Разбрах, че и "Ботев" (Враца) пада, така че битката продължава", каза още бившият защитник.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ