ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Екшънът на стадиона в Перник, при който фенове бяха откарани в болница след сбиване между агитките на Миньор и Берое, има своето продължение. Били са изпотрошени най-малко 15 автомобила на хора от Стара Загора, пристигнали за мача между двата отбора.

Привържениците на домакините са се възползвали от по-ранното си излизане от стадиона и са нападнали колите на гостите, съобщава ZaPernik.com.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Както е известно, Миньор и Берое проведоха 1/16-финален мач за купата на България, спечелен от заралии с 2:0. По време на срещата се стигна до сблъсъци между двете агитки и двама ранени са откарани в пернишката болница.

Заради екшъна кметът на града Станислав Владимиров обеща на профила си във „Фейсбук“, че след Нова година ще спре общинското финансиране на местния футболен клуб. Парите ще бъдат ползвани за създаването на доброволен щаб, който да помага в ситуации като със Сашко, който преди седмица беше издирван в продължение на няколко дни.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

От агитката на Миньор реагираха остро на публикацията на кмета. Те заплашиха, че няма да подкрепят градоначалника на предстоящите местни избори през следващата година. Решението на Владимиров обаче срещна рекордно одобрение от останалите граждани на Перник.

Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК