ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Феновете на Левски ще проведат уличен протест на няколко места в София, за да принудят собственика на клуба Наско Сираков да се откаже от мажоритарния пакет от акции. Специално за събитието ще пристигнат редица организирани привърженици на „сините“ от провинцията.

Вече има яснота и за част от начина, по който ще протече протеста срещу начина на управление на Левски. Всичко ще се случва на с физическо присъствие на улиците в София, като за това ще бъдат подадени съответните заявления към полицията и общинската управа.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Част от протестните действия ще се проведат пред дома на Наско Сираков в елитен столичен квартал. Локацията на жилището вече се разпространява в редица групи на феновете на Левски в социалните мрежи.

За предстоящото изразяване на масовото недоволство от управлението на „сините“ стана ясно вчера, след като тимът на Николай Костов отпадна на осминафиналите за купата на България от закъсалия финансово Хебър. Председателят на Националния клуб на привържениците на Левски Степан Хиндлиян с публикация във „Фейсбук“ призова Наско Сираков да изчезне завинаги.

Самият Сираков е напуснал трибуните на стадиона в Пазарджик вчера преждевременно, след като е бил обиждан и руган от феновете. Наско си е тръгнал с познатата си ехидна усмивка след резила. Именно отпадането от Хебър от турнира за Купата на България отприщи масово недоволство към боса в Левски. В някои форуми феновете са подиграват на Сираков, наричайки го "формален собственик".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!