ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Левски Николай Костов обяснимо беше в минорно настроение след отпадането от Хебър (1:2) на 1/8-финалите за Купата на България. Победното попадение за тима от Пазарджик дойде в деветата минута на добавеното време, вкара го юношата на "сините" Атанас Кабов.

„Имаше доста объркани неща в днешния мач. Имаше две основни причини, заради които отпаднахме - загубихме почти всички единоборства. Оттам не можахме да се изявим индивидуално. Най-тежката причина бе, че по-добрият колектив в днешния мач бе Хебър. Те се бориха по-добре от нас и ги поздравявам, заслужено победиха“, каза Костов след поражението в Пазарджик.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Много са причините, но за днешния мач са две. В предния мач печелехме единобоствата, защото оттам дойдоха възможностите да победим. Започнахме да играем активно след 60-ата минута, когато Хебър вече водеше в резултата“, анализира лошото представяне на своя  тим Костов.

"Чак тогава проявихме активност, в добавеното време тръгнахме да отбелязваме гол. Хебър в първата си ситуация успя да отбележи гол. Това е причината да загубим днешния мач“, констатира Николай Костов.

„Как можем да подценяваме Хебър? Те ни затрудниха максимално в първия мач в София. Играят приличен футбол. В този мач не бяхме достатъчно активни и мобилизирани. Показахме се като по-слабия колектив. Трябва да показваме колективна и агресивна игра. Точно сега не е моментът да си вземаме поуките. Поуките трябва да се вземат като свърши шампионата. Трябва да направим анализ, за да видим къде изоставаме, къде можем да победим и да се подобрим. В един момент от първенството се представяхме добре, но в края показваме това, което не трябва да бъдем като отбор“, каза още Костов.

„Точно сега не мога да говоря за промени за следващия мач, защото предстоят анализи. Следващият мач е шампионатен, важността на тази среща е от различен характер“, продължи специалистът.

Той каза още, че ще има разговори в Левски за кардинални решения в клуба. „Възможно е, но трябва да говорим с ръководството на клуба", добави Костов.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!