ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Люпко Петрович се завърна в България и започва работа на познато място - в Литекс. 75-годишният специалист е имал среща с Гриша Ганчев, по чиято идея той ще работи отново на наша територия. И то на познато място в Ловеч. Люпко е назначен за  спортен директор на Литекс. Припомняме, че тук той спечели Купата на България през 2004 година. След това бившият наставник на Левски водеше и ЦСКА, но с "червените" не вдигна трофей.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Радостен съм, че отново съм в Ловеч. В България съм работил за трите най-добри отбора – Левски, ЦСКА и Литекс. Любимото ми място обаче е Ловеч. Тук винаги съм усещал най-голямата и искрена благодарност на хората за успехите, които постигнахме с Литекс", заяви Петрович на представянето си.

"Със своя опит ще помагам на треньорския щаб, воден от Андрей Андреев. Ще сме екип. Поставили сме си цели да върнем отбора в  елита", каза още Люпко.  

Това ще е негов четвърти период в Ловеч. Първият е през сезон 2003/04, когато печели Купата, побеждавайки ЦСКА на финала след дузпи. Вторият е през сезон 2005/07 и третият през есента на 2015 година.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК