ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Президентът на БФС Борислав Михайлов подаде оставка! Tой изтъкна, че е горд от постигнатото като ръководител на родния футбол, изреждайки какво е направила централата в последните години.

"Tук ми изглежда по-нормално да можем да общуваме, отколкото последните дни. За да сте спокойни всичките - подадох оставка!", започна Михайлов на брифинга в централата на БФС. 

"Истински горд съм от постигнатото. Работих в ненормални условия. Имате оставката ми!", обяви той. 

200 лв. Начален Бонус Спорт!

"Аз и ръководството на БФС бяхме подложени на нечуван натиск с клевети и лъжи. Въпреки това изпълнихме стратегии за устойчивото развитие на българския футбол. Да, националният отбор не се представи на нивото, на което всички искаме. Всичко останало, което е зависело от мен и БФС, е изпълнено", подчерта той. 

"БФС е една от първите организации с дигитализирано първенство. Въведохме система за развитие на таланти, вършехме всичко в полза на клубовете. Написахме анекс в договора с телевизионните права, с което приходите за клубовете ще нараснат с над 30%", обясни още Михайлов.

"Инвестирахме време и ресурси в развитието на женския футбол. Продължихме инвестициите в инфраструктурни проекти. Само в последните 2 години бяха направени 19 терена", добави още той.

"Щяхме да направим повече, ако не се бяхме превърнали в отдушник на българското първенство. Структурата на БФС е съставена от млади и кадърни хора", подчерта Михайлов. 

"Истински горд съм от постигнатото. Работих в ненормални условия. Това са факти, а срещу фактите никой не може нищо да каже. Няма да отговарям на въпроси. Имате оставката ми, която е благодарение и на вас", обърна се той към журналистите в залата за пресконференции в БФС.

"Нито един клуб не ми е искал оставката, нито един, а мен ме избират клубовете. И аз ви казах, когато говорихме на събранието, че ме избират не футболните хора, а футболните делегати. Футболът е за феновете, но футболните делегати са тези, които работят ежедневно за футбола и те избират президентът на БФС. Пожелавам да не се намесвате в избора на следващия президент и да бъдете много по-щастливи, отколкото сте били с мен. Благодаря ви, че през цялото време ме държахте във форма", добави Михайлов.