ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Старши треньорът на Хебър Любослав Пенев не сдържа нервите си и влезе на терена, след като десният бек на Марица Свилен Щерев влезе изключително грубо с бутоните срещу сина му Николас в контролата между двата тима, предаде репортер на БЛИЦ. 

Отборът от Пазарджик победи с 2:1. В първите минути на мача 18-годишният талант бе грубо атакуван от Щерев, който го повали на земята. Тогава бесният Пенев-старши навлезе на терена в помощното игрище на стадион "Георги Бенковски" и потърси обяснение на Щерев с думите: "Това не е футбол! Ние трябва да си пазим играчите".

Щерев сведе виновно глава и мачът продължи. 

Пенев е напълно прав с реакцията си, защото футболистите трябва да имат уважение към себе си и да се пазят, още повече, че срещата е контролна.

 Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Малко след инцидента Николас направи отличен пробив по лявото крило и отбеляза изравнителното попадение за своя отбор, след като преди това ветеранът Димо Бакалов бе открил за Марица след куриозно попадение, благодарение на силния вятър.

Победното попадение за Хебър вкара Ангел Бастунов - 2:1. 

Приятелската среща се игра при изключително тежки атмосферни условия, а ураганът често си правеше шега с траекторията на коженото кълбо.

Независимо от това двата отбора доста се постараха, а силно впечатление направи талантливият халф на Марица Теодор Андреев, който се появи в игра през второто полувреме. 19-годишният халф боравеше бързо с топката и направи няколко ефектни отигравания. В самия край на мача негов удар прехвърли вратаря на Хебър, но топката премина на няколко сантиметра от гредата.

Кой знае защо домакините от Пазарджик не позволиха контролата да се играе на стадион "Георги Бенковски", а я избутаха на междинното игрище. Така малцината премръзнали като кучета зрители бяха принудени да гледат срещата през телена ограда - все едно, че се намират зад концентрационен лагер, а не на стадион. Вместо да се почерпят с деликатеси, вкусни сандвичи и пресни салати, запалянковците се задоволиха само с печен слънчоглед.

Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2024

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024