Футболистите на ЦСКА се прибраха тази сутрин от Дъблин, на чието летище отново са имали проблеми, научи БЛИЦ. Полетът им от ирландската столица се е забавил с два часа, защото на аерогарата липсвали дежурни работници. Те трябвало да заредят с гориво самолета за София. Такива нямало. Наложило се диспечери да им звънят, за да ги вдигнат от леглата.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Странна работа. Това е Ирландия уж. Как е възможно такова нещо – да нямат дежурни в ранните часове. Иначе всичко мина нормално по време на полета“, коментираха източници на БЛИЦ от ЦСКА.

„Червените“ снощи биха с 2:0 ирландския Сейнт Патрикс в реванша от пресявките на Лигата на конференциите и след общо резултат 2:1 чакат Базел на плейофите. Първата битка с швейцарците е следващия четвъртък в София. Седмица след това е реваншът. 

ЦСКА имаше неволи и при пристигането си в Дъблин. Тогава повече от 40 минути не се откри шофьор, който да докара стълба, с която пътниците да напуснат самолета. Впоследствие отборът бе извозен на два пъти от малък автобус, което отне още 30 минути от времето на тима, преди играчите да бъдат откарани в своя хотел.