Вечното дерби Левски - ЦСКА идната сряда ще се играе пред публика. Това стана ясно, след като Дисциплинарната комисия към БФС обяви очакваното с голям интерес решение - за колко мача ще бъдат наказани "сините" след инцидента с полицайката. Клубът от "Герена" е наказан да играе пред празни трибуни срещу Верея - утре от 15:00 часа.  
 
Припомняме, че на дербито за първенството в сряда, завършило 2:2, фенове на Левски раниха с бомба млада служителка на реда.  

Оглавяваната от Юрий Кучев Дисциплинарна комисия се произнесе по казуса днес. Наказанието на Левски e 1 мач и 4000 лева. Общата парична санкция на "сините" след вечното дерби е 11 400 лева.

Решението на БФС е справедливо и в полза на феновете, като по този начин "сините" няма да бъдат лишени от публика за един от най-важните си мачове, заради някои терористични елементи, които хвърлиха бомба по полицайката. Вчера собственикът на Левски Спас Русев лично изрази своята съпричастност, срещна се с главния секретар Младен Маринов, за да му окаже съдействие, а съпругата му посети ранената служителка на реда в болница "Царица Йоанна - ИСУЛ".

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА