Съдбата на ЦСКА се решава в момента, след като точно в 15 часа започна заседанието на Лицензионната комисия към БФС. До нейното начало няма официално потвърждение, че “червените” са се издължили на Стойчо Младенов.
 
Както известно, днес е последният срок. При положение, че липсва подписано споразумение между Екзекутора на Ливърпул и “армейското” ръководство, лицензът на ЦСКА ще бъде отнет.
 
БЛИЦ следи под лупа всичко, което се случва на “Армията” в последните дни, и сега ще надигне поне малко завесата, за да поднесе истината на своите читатели.
 
Стойчо Младенов очаква 240 000 лева, които са няколко неполучени заплати от периода, в който водеше ЦСКА. Треньорът направи компромис, като се отказа от друга сума – неустойката, която имаше да получи заради неправомерното уволнение.
 
Преди около една седмица Стойчо е направил нов компромис. Той се съгласил да подпише споразумение за разсрочено плащане. То гласяло следното. От ЦСКА му изплащат една част от сумата най-късно до днес – 20 май, а останалите ще получи до края на юни.
 
Преди два дни обаче босовете на клуба Димитър Борисов и Иво Иванов се отметнали и поискали ново споразумение, в което намаляват с 50% първата вноска, която Младенов трябва да получи днес. Стойчо направил още един реверанс и признал пред свои близки, че жестът му е в името на ЦСКА и най-вече към Емил Костадинов.
 
Казват, че именно Коща е бил човекът, който е разговарял с Младенов, опитвайки се да уреди проблема и “червените” да запазят лиценза си. Резултатът бил налице - Стойчо се съгласил, но последвала нова неприятност от най-високия етаж на "Армията". 
Изненадващо днес двамата босове на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов са се изпокрили. Никой от тях не се е обадил на Стойчо, за да се срещнат и да подпишат споразумението, макар че той бил дал твърдо съгласието си.
 
“Нямаме пари. В момента е невъзможно да плащаме”, оправдавали се началниците.
 
Малко преди началото на заседанието днес от ЦСКА са внесли документ в Лицензионната комисия, който показва, че има заведено дело от страна на Стойчо срещу “червените”. Това, всъщност, е последният коз на “Титан”. “Кралете на боклука” извадили следния аргумент - до произнасяне на окончателното решение на съда искът на Младенов не може да бъде тълкуван като реален дълг, защото по него има възникнал спор. Дали обаче Лицензионната комисия ще признае това и ще се произнесе в полза на ЦСКА, остава да видим в следващите часове.
 
Говори се, че заради всичките тези неясноти Комисията ще даде краен и последен срок – до сряда, 22 май.