Ръководството на ЦСКА пусна официално съобщение на клубния сайт, в което уверява футболната общественост, че е изпълнило изискванията по финансовите критерии за получаването на лиценз. БЛИЦ ви съобщи за ходовете на "Титаните", които правят всичко възможно "армейците" да имат права за евротурнирите, както и да останат в първенството.

Информирахме ви, че казусът "Стойчо Младенов" предстои да се разглежда в съда, което означава, че той няма да има отношение към лицензирането на клуба. Причината е, че продължаващи дела не се взимат под внимание при процедурата за същото. От "Армията" обаче твърдят, че няма да платят задълженията си към бившия треньор докато не приключат съдебните спорове.

Цялото съобщение на ръководството на ЦСКА:

Във връзка с лицензирането на ПФК ЦСКА ЕАД за участие в евротурнирите и вътрешното първенство, бихме желали да Ви информираме за следното:

Клубът е изпълнил всички изисквания по финансовите критерии. Изплатени са всички ликвидни изискуеми задължения, които не са обект на съдебни спорове.

Относно казуса „Стойчо Младенов”, ПФК ЦСКА е изпратил до лицензионната комисия към БФС мотивирано становище, доказващо наличието на съдебни спорове по отношение на размера на неговото вземане. Този казус ще се разглежда в българския съд, който е единствено компетентен да се произнася по трудови спорове.

ЦСКА София