Тежки времена настават в Левски заради финансовата криза, която раздира клуба от няколко месеца насам. БЛИЦ научи, че след орязването на заплатите на скъпоплатените футболисти от чужбина, същото се очаква да се случи и с част от българите в състава на Петър Хубчев. Играчите с високи заплати, сред които Симеон Славчев, Николай Михайлов и Живко Миланов, ще се принудят да получават по-малко пари поради сериозните финансови проблеми на "Герена". 

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

Поради орязването на заплатите, се очаква "сините" да се разделят с някои от чужденците си. Както вече стана ясно, Нуно Рейш и Стайн Спиерингс продължават да се дърпат за подписването на анексите за намаляване на месечните си възнаграждения. 

Интересно е дали и сред българите ще има такива, които ще се опънат на ръководството. Точно в подобен труден момент проличава кой колко обича Левски. Напоследък се наслушахме на приказки на играчи от "Герена" колко много държат на "синята" идея. Именно сега май е редно футболистите, които в последните месеци имат повече записани минути в интервюта по телевизиите, вместо на терена, сами да пожелаят да си намалят заплатите, влизайки в положение на клуба и шефовете си. Защото ръководството на Левски прави всичко по силите си, опитвайки да уреди спонсори, но заради пандемията с коронавируса, задачата е още по-сложна и без положителна развръзка.

А че положението на "Герена" не е никак розово, се потвърждава и от факта, че заплатите в клуба доста се забавят. БЛИЦ научи, че през април "сините" са получили 50% от възнагражденията си за януари, след което и още 25% за същия месец. За февруари и март до момента не са взели нищо. Много скоро дължимите на футболистите заплати ще станат три, което ще им позволи да разтрогват договорите си по вина на клуба. 
ЕКИП НА БЛИЦ

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!