ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как Мая Савова и Кристиян Милатинов прогнозираха изхода от мача между ЦСКА и Славия - ТУК

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не бе никак доволен след равенството 1:1 срещу Славия на стадион „Българска армия“ в мач от четвъртия кръг на efbet Лига.

„Ако не победим, тогава можем да получим цялата критиката. Ние не сме на нивото, на което искаме да бъдем. Нивото на нашата организация на играта не е добро. Има много неща в представянето на ЦСКА, които не са на нужното ниво. Играхме по-добре от това, което показахме преди няколко дни. Това е процес, който ще отнеме време. Знам каква е ситуацията в отбора, виждам момчетата всеки ден. Няма да бъдем там, където искаме в следващите дни – ще ни отнеме повече време“, заяви Нестор Ел Маестро след мача.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Създадохме много положения, но не сме на нивото, на което трябва да е ЦСКА. Не изглеждаме достатъчно свежи, колкото трябваше да бъдем. Мисля, че ние сме много гъвкави тактически. Имаме различен брой формации, които можем да използваме в различните двубои“, добави наставникът на ЦСКА.

„Не съм заинтересован да влизам в спекулации за трансфери. За мен е важно футболистите да тренират и да играят добре. Лазар Туфегджич се включи добре и можеше да вкара и още един гол“, коментира Ел Маестро за спрягания за изходящ трансфер сърбин.

„Генерално трябва да променим много неща, защото имаме качествата да се сражаваме с Лудогорец. Имаме необходимата класа, но не знам дали ще успеем за шестте дни преди мача. Футболът е странна игра. Ще отидем в Разград с нагласата, че ще победим“, завърши Нестор Ел Маестро.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!