ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след първата победа, която постигна при завръщането си на "Българска армия". Тя дойде след 2:0 срещу Ботев (Враца) като гост в четвъртия му двубой начело на "червените".

Специалистът призна, че проблемите на ЦСКА си остават и е необходимо още време. Той отбеляза, че след 55-ата минута неговият отбор се е справил добре. 

„Щастливи сме за постигнатия резултат. Може би не се справихме добре през първото полувреме, но използвахме една контраатака. Смятам, че след 55-ата минута имахме пълен контрол и се справихме добре“, каза Ел Маестро.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

„Не променихме много в тима. Проблемите, които имахме остават. Много важни играчи са с контузии. Истинското ни развитие ще е факт, когато се върнат. Необходимо ни е още време, но ще трябва да импровизираме с някои позиции на играчите. Всяка победа е изключително важна за нас. Да, победата ни дава спокойствие. ЦСКА във всеки един двубой трябва да се бори за победа и да гони тази цел“, продължи той.

„Анализите на двубоите са много важни спрямо това срещу кой отбор играем. Много е различно дали играеш в Разград, или във Враца. Днес в полувремето направихме подобрения и ще повторя, че след 55-ата минута се справихме много по-добре. Моята работа е да търся победа във всеки един мач и това ще направя“, каза още треньорът на ЦСКА.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!