ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след гръмката победа с 4:0 срещу Ботев (Пловдив) с 4:0.

“Беше един от най-добрите ни резултати. Голяма победа, чиста мрежа срещу един много добър отбор. Мисля, че беше добро представяне, но не най-доброто ни. Страхотен резултат”, започна Ел Маестро.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

“Бяхме изненадани от постройката им. Няма как да се подготвиш като го правят за първи път. Отне ни 5 до 10 минути докато се организираме, но след първите 10 минути мисля, че контролирахме нещата”, заяви Ел Маестро, след което поздрави Фернандо Каранга за първите му голове след завръщането в тима.

“Всичко сме много щастливи за него. Типични за Каранга голове. Надяваме се, че историята се повтаря. При миналия си престой отново му отне няколко мача преди да почне да вкарва редовно", коментира треньорът и каза какво знае за контузията на Иван Турицов.

"Стискаме палци. Не е нова контузия. Страда от нея от няколко мача. Надявам се да не е влошил нещата. Много е болезнено, но се надяваме да не нещо сериозно. Не мислех, защото тренираше добре в последните дни, така че не знам какво стана. Беше болезнено, но ще е добре”, сподели наставникът на "червените", след което бе запитан за изминалия конгрес на БФС.

"Грешния човек питате. Фокусиран съм върху работата си”, завърши Ел Маестро.