Националът Елин Топузаков може да се присъедини към Славия в близките дни. При представянето си като нов старши треньор на "белите" Велислав Вуцов сподели, че очаква централен бранител. На въпрос дали това е Елин Топузаков, младият спец нито потвърди, нито отрече.

В момента Топчо е свободен агент, след като изтече договора му с Апоел (Тел Авив). "Белите" имат уредена контрола с израелския тим по време на лагера в Словения.

Както е известно, за трансфер на "Овча Купел" е спряган и централният защитник на Левски Давид Бистрон.

Ненужният в Левски нападател Еньо Кръстовчев днес бе на стадиона в "Овча Купел" и по всичко личи, че ще продължи кариерата си в Славия. Мениджърът му Емил Данчев уточняваше с ръководството на "белите" детайли около личните условия на футболиста.

За сигурни нови попълнения в Славия бяха обявени Борислав Георгиев-Бобъра, двамата играчи на Калиакра - Джунейт Яшар и Детелин Димитров, както и завръщащите се от преотстъпване в други клубове Николай Петров, Стоян Георгиев и Николай Дюлгеров.

"Очаквам френският вратар М`Боли да започне подготовка с нас. Въпреки че направи слаб мач срещу Локомотив (София) аз съм убеден, че той притежава много добри качества. До няколко дни в тима ще бъдат привлечени централен защитник и халф. Най-важното е, че всички досегашни играчи остават в Славия", заяви Вили Вуцов. /БЛИЦ