ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Легендата на ЦСКА Емил Костадинов захапа Георги Илиев, отправяйки му съвет по-малко да говори. Бившият шеф на "армейците" коментира скандалите между Майкъла и Лъчезар Танев. Както вече стана ясно, футболният мениджър и бивш играч на "червените" осъди клуба по две дела. Едното е заради напускането на Антонио Томас, а другото - заради неплатени комисиони по трансфера на Томас Черни на "Българска армия".

"Има подписани договори. Разберете, че те трябва да се спазват. Защото агентите може да взимат пари при трансферите, но са свършили много работа и явно са ги заслужили. Това мога да кажа по въпроса за Лъчо Танев и ЦСКА", коментира Емил Костадинов, който изгледа на живо загубата на националите с 0:1 от Украйна.

"Новият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев хвърля грозни обвинения по адрес на много хора - по бивши шефове, по мениджъри, по какви ли не хора. Нека излезе и каже кои точно са ощетили ЦСКА. Постоянно чета негови изявления. Ще му дам един съвет - повече да работи и по-малко да говори. Не искам да го коментирам повече", добави Екзекутора на Франция.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА