Спортният директор на ЦСКА Емил Костадинов едва намери думи, за да обясни играта на тима. “Червените” направиха 2:2 срещу новака Видима-Раковски и вече трети кръг не могат да постигнат победа.

“Много пъти съм се обяснявал, нямам думи за това, което стана. Това е нещо нормално, отборът като не върви, феновете имат право да ме псуват. Аз се занимавам със спортно-техническите неща на отбора, свикнал съм вече. Онова, което се опитвам да правя в ЦСКА, е правилно. Това, че няма резултатите, е така, лошо е”, каза Костадинов.

"Моментът е взривоопасен, малко тежка дума е, но по този начин не може да се продължава. Губим 8 точки в първенството, има мач в Лига Европа, който започва да ме притеснява. Много се говори за пари и за други работи. За първи път от доста време парите се плащат навреме. Значи има друг проблем, който трябва да се реши. Може аз да съм проблемът, треньорът или друг. Няма друг изход, няма вече следващ мач. Още от утре хората, които работят в ЦСКА, трябва да знаят, че няма връщане назад. Срещу Видима трябва да мачкаме с 2-3 гола. И при миналия ми престой в ЦСКА се говореше за далавери. Ако някой мисли, че идвам в ЦСКА за пари, не ме познава и не знае какъв съм като човек”, допълни Емо.

“Тиеро е най-доброто ни попълнение, но от 15-20 дни е контузен. Като ти излязат от строя 2-3 футболисти, не става. Щом отборът губи, значи има грешки. Павел Дочев въведе нов метод на работа, смятам, че е правилен, но на футболистите им трябва доста време, за да се адаптират. Аз имам притеснен за всеки мач. По време на тренировки и на седмичния цикъл всички тренират, а по време на мачовете има психически проблеми. Някои от футболистите трябва да работят върху психиката си”, завърши Костадинов./БЛИЦ