Александър Томов е изгледал на живо финала на Шампионската лига в Москва между Манчестър Юнайтед и Челси, спечелен от "червените дяволи" след дузпи.

Това се случило само 2 дни, след като бе отнет лиценза на ЦСКА, разкри вече бившето пресаташе на шампионите Иван Такев пред bTV. Гост в студиото на Николай Бареков бе Томов, който се вбеси, че по телефона бе дадена думата на Такев и Емил Костадинов.

"Всички се учудихме на постъпката на Томов. Два дни, след като ни взеха лиценза той отиде на финала на Шампионската лига в Москва, и то с билети, които му осигури Емо Костадинов. В същото време той носеше костюми, които по-късно се оказа, че не е заплатил, а след това трябваше Емил да ги плаща. Както и тези на футболистите. Стилът на Томов е авторитарен. Пледирам ЦСКА и това ме накара да напусна клуба", сподели Такев, добавяйки, че Томов приватизира за себе си успехите на ЦСКА.

Вчера той призова Томов чрез БЛИЦ да излезе очи в очи срещу тях в публичен диспут. "Ако има дупе, нека го направим. Трябва да се разбере цялата истина", каза и днес Такев. /БЛИЦ