Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов за пореден път нападна Емил Костадинов. Това се случи в студиото на bTV, където Томов бе гост, а по телефона се включиха Екзекуторът на "петлите", както и доскорошното пресаташе на клуба Иван Такев.

Томов остана стъписан, след като водещия Николай Бареков даде думата на Костадинов. Босът дори заяви, че нямало да дойде в студиото, ако е знаел, че ще се дава думата на Емо и Такев.

"Емил Костадинов защитаваше повече интересите на БФС, отколкото на ЦСКА. Той бе на тяхна страна", отсече Томов.

"Искам да кажа, че не съм се изпокарал с никого. Просто трябваше да се разделим. Нормално бе да настъпят решения, като това за Такев, който трябваше да напусне. Все пак го заменяме с по-млад човек", каза още босът на "червените".

"Какви са те, за да правят публичен диспут", попита Томов по повод разпространенито от БЛИЦ думи на Иван Такев, който го призова да излезе очи в очи срещу тях в публичен диспут.

Томов път отново заяви, че световната финансова криза пречи за продажбата на ЦСКА. "Търсим най-висока цена и публична компания, а не офшорка, която да вземе клуба за 5-10 години. Не мога да обявя кандидати, защото пазим строга конфиденциалност по преговорите", каза Томов.

Той взе отношение и по вчерашните си твърдения, в които каза, че Емил Костадинов, Александър Гарибов и Димитър Стефанов сами си определили премии от по над 100 000 евро, които са взели след шампионската титла. "Истина е, че те взеха пари, но след това ги върнаха, което е доблестно", каза още Томов, който поясни на Иван Такев защо официалният сайт на "армейците" се поддържа от сървърите на спортна агенция и вярно ли е, че е излязъл без пари на клуба - "Сайтът не ни е подарен. Има си договор за бартер. ЦСКА е здраво структурирано дружество", завърши Томов. /БЛИЦ