Легендата на ЦСКА Емил Костадинов заяви, че е бил спокоен за бъдещето на клуба, когато през лятото от "Титан" обявиха, че армейците са пред фалит.

"Знаех, че няма как ЦСКА да фалира. Просто обществеността няма да го позволи. Бях спокоен за бъдещето на клуба. Аз си тръгнах, тъй като не бях съгласен със собствениците по един въпрос - те искаха ЦСКА да се обедини с друг клуб. Това за мен е недопостимо", сподели Коща пред "Меридиан Мач".

"Имаше и положителни неща в управлението на "Титан". Бих дал един пример - взеха концесията на "Българска армия". Отделно от това обаче се допускаха и много грешки. Примерно, вместо да се влагат сериозни пари в привличането на чужденци, сумите трябваше да бъдат инвестирани в базата", добави героят от "Парк де Пренс".

"Сега ЦСКА играе на приливи и отливи, което не е хубаво. В момента в ЦСКА не се знае нищо. Говори се за някакви акции, ама кой ги купува, кой ги взима, нищо не е ясно. Ако акциите са реални, бих си купил. Ивайло Петев и това, което стана в "Левски"? Това, което се случи на "Герена", е грозно. Петев с нищо не е виновен за кризата в "Левски"", каза още бившият изпълнителен директор на ЦСКА.