Изпълнителният директор на Пирин Емил Наков защити треньора Костадин Ангелов за вчерашното равенство на "орлетата" у дома с Видима–Раковски (1:1). Веднага след мача Лаптопа заяви, че ако ръководството прецени, че не се справя с работата си, е готов да си тръгне.

Наков коментира, че вина за загубата на двете точки има най-малко треньорът. Затова неговата смяна не стои на дневен ред. По думите на клубния началник виновни са всички, като се почне от футболистите и се стигне до пазача на стадиона.

Клубният шеф на Пирин информира, че вчера на трибуните е имало чуждестранни мениджъри, които дошли да наблюдават играчи на Пирин, но си тръгнали още по средата на мача, пише е-79. Това според него е оценката за играта на двата отбора.

В същото време стана ясно, че Зоран Златковски го грози сериозно наказание по вътрешния правилник на клуба. Македонецът с български паспорт не попадна в групата за мача заради сбиване по време на тренировка и дори не беше на стадиона. Това според Емил Наков е обида спрямо емблемата на Пирин и няма да остави нещата безнаказани.

Утре има вероятност футболистите на Пирин да получат по една заплата, за да имат стимул да играят срещу Калиакра (Каварна) от турнира за Купата на България. /БЛИЦ