Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Емил Велев бил против идването на Атанас Курдов на "Лаута". Източници на БЛИЦ споделиха, че Кокала недоумявал защо му докарват играч, който беше отпратен от "Ботев" (Пд), а и не е водил нормална лятна подготовка.

Юношата на "Левски" получи тренировъчен екип с №12 при пристигането си днес при "смърфовете". Играчът се е разбрал с ръководството на Локо (Пд) да подпише договор за 1 година с опция за удължаването му за още една.

Курдов обаче изкара на терена само 20-ина минути, в които завъртя няколко обиколки, след което заявил, че го боли гърлото и се прибрал в съблекалнята. Ядосаният Емил Велев се хванал за главата и се чудел какво ще го прави.

"Не стига, че не е играл вече няколко месеца, не е водил нормална подготовка, а ми го водят и болен", недоумявал Емил Велев.

Спецът сподели, че той не прави селекцията и е в невидение за футболистите, които пристигат при "смърфовете".

По-рано ви информирахме, че Курдов заедно с друг бивш нападател на "Ботев" (Пд) - Георги Какалов, пристигнаха на "Лаута", за да подпишат с Локо и да започнат тренировки. Къдрокосият футболист обаче беше прогонен от феновете на "смърфовете", които категорично обявиха, че не искат да го виждат с екипа на любимия им клуб.