Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Привържениците на Локомотив (Пловдив) изпълниха обещанието си и се събраха на "Лаута", където днес се явиха нападателите Георги Какалов и Атанас Курдов. Ултрасите се ядосаха от новината, че за любимия им клуб ще заиграят двамата бивши футболисти на градския съперник "Ботев".

Феновете изразиха бурно ненавистта си към Какалов. Част от тях дори нахлули в съблекалнята и започнали да псуват играча.

"Махай се от тук, жълтур! Нямаш място в нашия клуб", обърнали се привържениците към къдрокосия футболист и по този начин го принудили да си тръгне.

Какалов все пак събра смелост и излезе пред привържениците, на които заяви, че е очаквал подобно отношение от тяхна страна, но е пристигнал на "Лаута", за да помогне на Локомотив. Въпреки това, феновете го посъветваха, че е по-добре за здравето му да си тръгне, тъй като е нежелан. 

А в същото време Какалов беше постигнал договорка с ръководството на Локо (Пд) и се очакваше да облече черно-бялата фланелка. Това обаче ще стори Атанас Курдов, който беше приет от феновете на "смърфовете" за разлика от другото бивше "канарче".

"Нямаме нищо против Наско. Той е млад и перспективен играч, който мислим, че може да ни помогне. А и за разлика от Какалов, никога не ни е обиждал", коментираха фенове на "смърфовете".

Треньорът на Локо (Пд) Емил Велев потвърди информациите, че иска да привлече още и останалите без отбори Христо Янев и Светослав Тодоров, но ръководството на клуба не може да изпълни финансовите им претенции.