Треньорът на Локомотив София Емил Велев поздрави футболистите след победата над ЦСКА с 1:0 в четвъртфинал-реванш за Купата на България. “Железничарите” продължават на полуфиналите, след като в първия двубой резултатът беше 0:0.

“Футболистите изпълниха това, което говорихме. ЦСКА е добър отбор. Още преди дузпата можеше да отбележим, за да си направим мача по-лесен. Мислех да нямам повече мачове в сряда, но се налага още два пъти да играем (смее се). Приоритет за нас остава обаче спасяването ни в “А” група. Вратарят на ЦСКА направи нарушението и не знам какво се двоуми съдията, трябваше да го изгони. Не видях ситуацията, тъй като и аз бях изгонен”, заяви Велев, който беше изгонен от Калин Людмилов заради навлизане на терена.

На въпрос, дали ЦСКА има комплекс от него, Емил Велев отговори: “Не вярвам, това, че имаме закачка с публиката...винаги съм се старал срещу ЦСКА да играя на ръба на възможностите и да продължим напред. След като отстраняваш ЦСКА в два мача, вторият от които на “Армията”, е нормално да наберем самочувствие.”