Наставникът на Славия Емил Велев напусна бесен пресконференцията след домакинската загуба с 0:1 от Калиакра в мач от първия кръг на "А" група. Повод за недоволството на Кокала стана човек, който го предупреди да се държи по-коректно с представителите на медиите, на което треньорът отговори: "Млъквай, перуко!", след което си тръгна.

Малко по-късно Кокала продължи: "Нямам конфликт с никого. Да не визирате човека с боядисаната коса. Не го познавам. Косата му имаше странен цвят и не мога да я определя", продължи да се заяжда Кокала.

Оказа се обаче, че човекът е президент на футболен клуб Нови Искър и на свой ред обясни, че българският футбол е на подобно ниво заради треньори с ниска култура като Велев.

Водилият преди време Левски спец бе рязък с представителите на медиите по време на пресконференцията след края на мача, като не пожела да коментира призивите "Оставка, оставка!", дошли от страна на феновете на Славия.

"Не очаквахме така да стане. Все пак още в началото на седмицата знаехме, че няма да ни е лесно. Калиакра не показа нещо специално. Не ни надиграха, но така се получи. Допуснахме доста грешки, но ще ги обясня на футболистите", каза Велев. /БЛИЦ