Скандалният футболист Николай Петров не пропусна да се заяде с треньора на Славия Емил Велев след победата на Калиакра с 1:0 на стадиона в "Овча Купел". Халфът в момента играе под наем от "белите" в тима от Каварна. Преди време той бе изгонен от Левски именно от Кокала, който сега не го иска и в Славия.

"С годеницата ми имаме куче - ротвайлер. То много обича да похапва кокали. Сега отивам да му взема една кофа кокали, да ги изяде. В KFC има едни големи кофи, нали знаете. Ще ги накарам една такава да я напълнят само с кокали", заяви Николай Петров с усмивка на лицето, явно доволен от постигнатата победа над Емил Велев.

"Кокала беше със смешно облекло! Не го ли видяхте?... някакви маратонки "Пума" и дънки", продължи да се заяжда Николай Петров.

"Обичам Славия, обичам тази публика, която заслужава футболисти със сърца. Надявам се да се вдигнат и да започнат да побеждават. От Славия уважавам единствено бат`Венци Стефанов и цялата тази велика публика", каза още Николай Петров, който игра цял мач за Калиакра при днешното гостуване на "Овча Купел". /БЛИЦ